FOX Sports

Hoe zet je slimme toepassingen in voor een nog betere klantbeleving?

Fox Sports Eredivisie is een Nederlands digitaal televisiekanaal dat live voetbalwedstrijden uitzendt. De zender is te zien via alle grote Nederlandse providers en via haar eigen streaming kanalen, genaamd Fox Sports Go. In de begintijd, toen Fox Sports Eredivisie nog Eredivisie Live heette, was er geen klantenservice en waren er geen mogelijkheden om direct dagpassen en abonnementen te bestellen voor voetbalwedstrijden. Wij zijn de uitdaging met Fox Sports aangegaan om de klanten optimaal te bedienen en ervoor te zorgen dat de voetbalfans ook via Fox Sports een optimale voetbalbeleving krijgen. Door zowel de online webomgeving, de achterliggende back office administratie en koppeling met de providers en de klantenservice uit te voeren, hebben wij samen met Fox Sports een grote verbetering in de klantbeleving bereikt.

Wij ontwikkelen en supporten de volledige online webomgeving voor Fox Sports, alsmede het hele backoffice proces van de dagpassen en abonnementen. Als je een dagpas of abonnement bestelt, kun je binnen no time kijken naar de favoriete wedstrijd, via welke provider dan ook. Dit zorgt elke week weer voor een grote hoeveelheid tevreden sportliefhebbers. Door ook de klantenservice uit te voeren en te inventariseren waar bellers vragen over stellen, zijn wij in staat voor Fox Sports steeds optimalisaties in de klantbeleving door  te voeren. Dit zorgt voor meer tevreden klanten die loyaal zijn aan Fox Sports en gaat gepaard met optimale kostenbeheersing. 

Het succes van onze passie

7 dagen per week meedenken over hoe de processen optimaler kunnen verlopen, iets wat in onze genen zit

Een stabiele online webomgeving en slim uitgedachte backofficeprocessen, die zorgen voor een optimale dienstverlening

Een team van ervaren en inhoudelijk sterke sport liefhebbers, die snappen wat er bij een sportfan kan leven….. en hier mee om kunnen gaan

 


Graag gaan we met jou het volgende succes aan!

Neem contact op met ons en wij laten je zien wat M+ voor jou kan betekenen.


Stuur ons een mail

Bekijk ook: