FSSC 22000

Hoe een volledig nieuwe omgeving te realiseren?

Uitdaging

FSSC is een ISO schema eigenaar voor voedselveiligheid voor bedrijven die actief zijn in de voedselproductieketen. FSSC zocht een oplossing om in 4 maanden doorlooptijd hun IT systeem te vervangen.

Het systeem ondersteunt het proces van FSSC voor het uitvoeren van audits door auditoren namens een certificerende instelling om te komen tot een publieke lijst van gecertificeerde organisaties.

Het geheel moest voldoen aan hun schema eisen goedgekeurd door de Global Food Safety Institute.

Oplossing

Voor FSSC is een op maat gemaakt portaal in het No-Code platform WEM gerealiseerd. Binnen de gestelde doorlooptijd van 4 maanden zijn de specificaties opgesteld en is in 10 weken tijd een eerste versie van de tool ontwikkeld. Daarbij is tevens alle data uit het oude systeem gemigreerd.

Na de ingebruikname is het portaal verder uitgebreid naar een platform dat allerlei informatie van de audits levert aan de voedselindustrie om een veilige voedselketen te behouden en verder te ontwikkelen.

FSSC en M+ hebben inmiddels een jarenlange samenwerking waarbij op basis van continuous-development in sprints gewerkt wordt.

Resultaat

De behaalde resultaten voor FSSC zijn in eerste instantie de migratie die in een zeer beperkt tijdsbestek is doorlopen. Daarnaast biedt het portaal ruimte voor de registratie van audits en certificaten voor organisaties. Hieronder wat aantallen:

130 Certificerende organisaties
3.000 auditoren
30.000 organisaties
70.000 audits
40.000 certificaten


Graag gaan we met jou het volgende succes aan!

Neem contact op met ons en wij laten je zien wat M+ voor jou kan betekenen.


Stuur ons een mail

Bekijk ook: