Communicare

Communicare

M+ biedt oplossingen binnen klantcontact vraagstukken ongeacht het communicatiekanaal (telefonie, email, chat, social). Vanuit de onze expertise zijn wij in staat klantcontact voor zowel financiële (WFT) als commerciële uitdagingen uit te voeren en deze te optimaliseren op het gebied van service, loyaliteit en conversie. Ons doel is om commerciële slagkracht te vergroten en meer rendement uit klantcontact te halen.

Communicare
Klantenservice

Klantenservice

M+ kan voor u de complete afhandeling van vragen van én aan uw klanten verzorgen. Ook bij drukte tijdens onvoorziene situaties of bij grootscheepse campagnes kunt u ons inzetten als partner voor het afvangen van contacten van uw klanten. Onze medewerkers zijn getraind om een zeer hoog kwaliteitsniveau na te streven. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat om zeer snel operationeel te zijn.

Binnen onze klantenservice willen wij de customer journey zo optimaal mogelijk laten verlopen. Hiervoor doen wij onze uiterste best en zullen wij ook aanbevelingen doen ter verbetering van de dienstverlening naar uw klant.

MFI

MFI

M+ Financial Informatics (MFI) speelt in op een snel veranderende vorm van diensten die bedrijven verlenen vanuit een wereld waarin wet- en regelgeving bedrijven steeds meer aan banden legt. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Leasemaatschappijen mogen geen adviezen meer geven zonder dat medewerkers WFT gediplomeerd zijn. Hetzelfde geldt voor Telecomproviders die slechts mobiele telefoons aan gebruikers mogen aanbieden indien zij werken met medewerkers die WFT gediplomeerd zijn.

M+ Financial Informatics verricht kwalitatief hoogstaande klantcontact werkzaamheden ten behoeve van opdrachtgevers mede in de financiële dienstverlening. Wij zijn de betrouwbare partner in het bezit van een AFM-registratie en een ISO 27001 certificering. Wij werken uitsluitend met HBO en WO geschoolde WFT-gediplomeerde professionals die naar klanten luisteren en hun beleving oprecht begrijpen. Daardoor weten wij vragen optimaal te beantwoorden en bieden wij oplossingen die de klantverwachtingen overtreffen.

MFI
Werken bij M+

Werken bij M+

M+ is continue in ontwikkeling. Ontwikkeling staat bij ons centraal en wij ontwikkelen ons zelf nog iedere dag. Er zijn zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit bedenken en realiseren.

Een goede werksfeer in een uniek pand vol met mooie kunst! Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen, slimme technologieën en naar collega’s die nèt even een stapje verder willen gaan.

Ben jij die topper die wij zoeken kijk dan snel op www.werkenbijmplus.nl voor de vacatures.

Meer informatie


Heb je een uitdaging voor ons of wil je graag meer weten?

Neem dan contact op en wij laten je graag zien wat M+ voor jou kan betekenen.


Stuur ons een mail

Meer informatie