Customer Services

M+ kan voor u de complete afhandeling van vragen van én aan uw klanten verzorgen. Ook bij drukte, tijdens onvoorziene situaties of bij grootscheepse campagnes, kunt u ons inzetten als partner voor het afvangen van contacten van uw klanten. Onze medewerkers zijn getraind om een hoog kwaliteitsniveau na te streven.

Wij verzorgen al het klantcontact waarbij de wens van u als opdrachtgever centraal staat. Dit kunnen wij voor u verzorgen via (een combinatie van) verschillende kanalen; telefonie, chat, e-mail, whatsapp en alle social media varianten.

Binnen onze klantenservice willen wij de customer journey zo optimaal mogelijk laten verlopen. Tevens zullen wij ook aanbevelingen doen ter verbetering van de dienstverlening naar uw klant.

 


Cases

De gezamenlijke successen die we met onze klanten hebben behaald, delen we graag met u. Bij ons staat samenwerking centraal, of het nu gaat om klanten, partners of werknemers.

Ons team is gedreven om de beste resultaten te behalen binnen elk project en dit doen we door onze jarenlange ervaring, innovatieve teamsamenstelling en toegewijde aanpak. Onderstaand enkele voorbeelden van succesvolle cases.


Stellantis

Stellantis is dé autobouwer van de wereld met merken als Peugeot, Citroën, Jeep, Opel en nog vele andere. Voor Stellantis, als marktleider in Europa, voeren wij al jaren de klantcontacten op het gebied van private lease, financial lease en berijdersservices. Tevens ondersteunen wij Stellantis in de afhandeling van de contacten met hun dealerorganisaties.


Bruynzeel keukens

Met het keukenvraagstuk in het achterhoofd zijn door de jaren heen nog talloze keukenoplossingen ontworpen. Allemaal functioneel, mooi en betaalbaar. Ook vandaag de dag laat Bruynzeel Keukens zoveel mogelijk mensen het gebruiksgemak van een functionele keuken ervaren. Cornelis Bruynzeel is in 1937 gestart met zijn missie en is nog steeds de bron van inspiratie. De kracht van innovatie én de diepgewortelde klantgerichtheid nemen wij mee in het contact met de klant via telefoon en chat.


Vattenfall

Energieleverancier van 2 miljoen mensen in Nederland word je niet zomaar. Daar heb je veel ervaring voor nodig. En natuurlijk ook gewoon goede service. Als partner van Vattenfall zijn wij er trots op hen hierbij te mogen ondersteunen met een gedreven team van klantenservice professionals.


 

Als uw betrouwbare partner zijn we in het bezit van een ISO 27001 certificering. Wij werken uitsluitend met HBO en WO geschoolde professionals die écht naar klanten luisteren en hun beleving oprecht begrijpen. Daardoor weten wij vragen optimaal te beantwoorden en bieden wij oplossingen die de klantverwachtingen overtreffen.

 


Heeft u een uitdaging voor ons of wilt u graag meer weten? Neem dan contact op en wij laten u graag zien wat M+ voor uw organisatie kan betekenen.

 

Stuur ons een mail