Digital

Digital

Wij bedenken, ontwikkelen en optimaliseren slimme en innovatieve data-driven softwareoplossingen. Technologie maakt een integraal onderdeel uit van onze dienstverlening. Ons team met technici, developers, marketeers en creatievelingen helpen organisaties tijdens het digitale transformatieproces. Wij ontzorgen bedrijven door het bewaken van processen, een solide hosting en uptime monitoring oplossingen.

Digital
NO-CODE

NO-CODE

M+ heeft de No-Code manier omarmd om naast het traditioneel ontwikkelen van webapplicaties met hard coderen, ook deze technieken aan te bieden. M+ helpt bedrijven om met No-Code platformen en andere software efficiënter, sneller en prettiger te werken. Meer productiviteit, snellere innovatie, betere kwaliteit, hogere klanttevredenheid, meer wendbaarheid en blijere medewerkers is het resultaat hiervan.

No-code legt een sterke focus op innovatie. Het is voor gebruikers mogelijk om ideeën direct om te zetten in slimme applicaties. Door de diverse achtergrond van de ontwikkelaars krijg je bovendien een brede en diverse innovatiestroom.

WEM

WEM

Sinds 2017 zijn wij strategisch partner van WEM. WEM is een van de meest vooruitstrevende technologiebedrijven van dit moment. Met WEM zijn we in staat applicaties te maken zonder te programmeren. Het is daarmee een No-Code platform, het is volledig business gedreven en maakt van IT een commodity. Disruptive Technology, gecombineerd in één platform.

Met WEM automatiseren we business processen. Dat betekent dat er zeer beperkte programmeerkennis nodig is om applicaties te modelleren. Dit doen we volledig op basis van procesflows. Verandert het proces, dan verandert ook de applicatie. De mogelijkheden zijn nagenoeg ongelimiteerd en is voor iedere markt en bedrijfstoepassing inzetbaar.

WEM
HARD CODE

HARD CODE

Naast het ontwikkelen met No-Code hebben wij ook technici in huis die speciale (maatwerk) projecten bouwen met Hard Code.Hard coded platformen zijn bij uitstek geschikt voor het ontwikkelen van maatwerkapplicaties. Wél vergen ze zoveel vakkennis dat je er echte developers voor nodig hebt.

Per project bekijken wij welke techniek het beste is om toe te passen om tot het gewenste resultaat te komen.

Hybride werken

Hybride werken

M+ wil graag meedenken met de klant en geeft dan ook de voorkeur om samen te werken. Door samen met de klant de structuur te beschrijven kunnen mensen zonder codeerervaring meedenken met het ontwikkelproces. Op deze manier is het mogelijk om zij aan zij te ontwikkelen, waarbij iedereen het volledige proces begrijpt.

Een van de sterkste eigenschappen van No-Code is de eenvoud en het gebruiksgemak. Met voorgeprogrammeerde componenten, kun je makkelijk iets wijzigen door middel van drag-and-drop. Met een paar klikken wordt het aangepast terwijl het systeem stabiel blijft.

 

Hybride werken
Partners

Partners

M+ heeft een select aantal partners waarmee wij samenwerken. Dit zijn waardevolle partners die ons voorzien in systemen, diensten en kennis en ons daarmee in staat stellen voor onze opdrachtgevers ambities waar te maken.

Met onder meer de volgende partners hebben wij een actieve samenwerking of partnership; Microsoft, WEM, Sales Force, Betty Blocks, Mailplus, Crony.

Wij hechten een zeer grote waarde aan de relaties met onze partners om voor onze klanten een zo compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden. 

Meer informatie


Heb je een uitdaging voor ons of wil je graag meer weten?
Neem dan contact op en wij laten je graag zien wat M+ voor jou kan betekenen.


Stuur ons een mail

Meer informatie