Financial informatics

Introductie

MPlus Financial Informatics speelt in op een snel veranderende vorm van diensten die bedrijven verlenen vanuit een wereld waarin wet- en regelgeving bedrijven steeds meer aan banden legt. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Leasemaatschappijen mogen geen adviezen meer geven zonder dat medewerkers WFT gediplomeerd zijn. Hetzelfde geldt voor Telecom providers die slechts mobiele telefoons aan gebruikers mogen aanbieden indien zij werken met medewerkers die WFT gediplomeerd zijn.

MPlus Financial Informatics verricht kwalitatief hoogstaande klantcontact werkzaamheden ten behoeve van opdrachtgevers mede in de financiële dienstverlening. Wij zijn de betrouwbare partner in het bezit van een AFM registratie en eveneens een ISO 27001 certificering. Wij werken uitsluitend met HBO en WO geschoolde WFT gediplomeerde professionals die naar klanten luisteren en hun beleving oprecht begrijpen. Daardoor weten wij vragen optimaal te beantwoorden en bieden wij oplossingen die de klantverwachtingen overtreffen.

Waarom?

Wij hebben een eigen klantcontactcenter met WFT gediplomeerde professionals in Alphen aan den Rijn waar klanten opdrachten kunnen outsourcen.

Daarnaast detacheren wij WFT gediplomeerde professionals (zowel front- als backoffice) bij opdrachtgevers op locatie.

Onze professionals zijn allen in het bezit van de benodigde WFT diploma’s.

Met onze M+ Academy stimuleren wij persoonlijke groei van onze professionals door hen te trainen op vakinhoudelijke kennis en te coachen op (communicatieve) vaardigheden, gedrag en houding.

Wij werken o.a. voor de volgende klanten