Financial Services

Onze services

M+ Financial services speelt in op de snel veranderende wereld van diensten die financieel dienstverleners bieden in de veeleisende wereld van wet- en regelgeving.

Onze organisatie heeft alle benodigde AFM vergunningen en onze medewerkers zijn gediplomeerd voor het geven van advies over de financiële producten die wij voor u uitvoeren.

Wij verrichten kwalitatief hoogstaande klantcontact via alle gewenste kanalen en verzorgen de vastlegging in uw systemen. Zodoende is uw klantdossier altijd up-to-date en daarmee blijven de adviezen voor u ook altijd achteraf reconstrueerbaar. Uw klant zal daardoor nooit merken of het contact met ons of met u heeft plaatsgevonden.

Onze services
Cases

Cases

De gezamenlijke successen die we met onze klanten hebben behaald, delen we graag met u. Bij ons staat samenwerking centraal, of het nu gaat om klanten, partners of werknemers.

Ons team is gedreven om de beste resultaten te behalen binnen elk project en dit doen we door onze jarenlange ervaring, innovatieve teamsamenstelling en toegewijde aanpak.

Onderstaand enkele voorbeelden van succesvolle cases.

Fidus

Fidus

Fidus zorgt voor al jouw financiële zaken. Van verzekeringen tot je pensioen. Of je nu je huis gaat verkopen of een lening nodig hebt voor je nieuwe bedrijf. Fidus zorgt dat jij zelfverzekerd door het leven kan. Voor de afhandeling van schades binnen het particuliere domein ondersteunt ons team de specialisten van Fidus.

Fidus
Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Als onafhankelijke vereniging helpt Vereniging Eigen huis 800.000 leden bij het (ver)kopen en het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. Zonder commercieel belang. Om dit te kunnen realiseren zijn zij belangenbehartiger, dienstverlener en woningmarktexpert ineen. Via telefoon, mail en chat staan wij de leden bij op belangrijke momenten in hun leven, zoals bij de aankoop of verbouwing van hun woning, maar ook bij schade en andere juridische vraagstukken.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Op verscheidene vlakken ondersteunen wij Nationale Nederlanden in hun missie om mensen te laten zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden.

Nationale Nederlanden
ISO

ISO 27001

Als uw betrouwbare partner zijn we in het bezit van een ISO 27001 certificering. Wij werken uitsluitend met HBO en WO geschoolde professionals die écht naar klanten luisteren en hun beleving oprecht begrijpen. Daardoor weten wij vragen optimaal te beantwoorden en bieden wij oplossingen die de klantverwachtingen overtreffen.

Werken bij M+

Werken bij M+

M+ is continue in ontwikkeling. Ontwikkeling staat bij ons centraal en wij ontwikkelen ons zelf nog iedere dag. Er zijn zoveel leuke en nieuwe ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit bedenken en realiseren.

Een goede werksfeer in een uniek pand vol met mooie kunst! Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen, slimme technologieën en naar collega’s die nèt even een stapje verder willen gaan.

Ben jij die topper die wij zoeken kijk dan snel op www.werkenbijmplus.nl voor de vacatures.

Werken bij M+
Meer informatie


Heeft u een uitdaging voor ons of wilt u graag meer weten?
Neem dan contact op en wij laten u graag zien wat M+ voor uw organisatie kan betekenen.


Stuur ons een mail