WEM

WEM

 

Wij als M+ hebben de No-Code manier omarmd voor het ontwikkelen van webapplicaties.
M+ helpt bedrijven om met No-Code platformen en andere software efficiënter, sneller en prettiger te werken. Meer productiviteit, snellere innovatie, betere kwaliteit, hogere klanttevredenheid, meer wendbaarheid en blijere medewerkers is het resultaat hiervan.
M+ is al sinds 2017 een strategisch partner van WEM en wij hebben al vele mooie projecten mogen opleveren. 

WEM is een van de meest vooruitstrevende technologiebedrijven van dit moment. Met WEM zijn we in staat applicaties te maken zonder te programmeren. Het is daarmee een No-Code platform, is volledig business gedreven en maakt van IT een commodity. Disruptive Technology, gecombineerd in één platform.

WEM
Worksflows

Processen modelleren


Met WEM automatiseren we business processen. Dat betekent dat er zeer beperkte programmeerkennis nodig is om applicaties te modelleren. Dit doen we volledig op basis van proces flows. Verandert het proces, dan verandert ook de applicatie. De mogelijkheden zijn nagenoeg ongelimiteerd en is voor iedere markt en bedrijfstoepassing inzetbaar.

ZoomBIM, het bedrijf achter WEM, bestaat meer dan 20 jaar en is ongeveer 15 jaar geleden begonnen aan het bouwen van het WEM-platform. Het primaire doel was om applicatieontwikkelaars op basis van het klantproces snel en kostenefficiënt applicaties te ontwikkelen voor klanten. Inmiddels is het platform zo uitgebreid en toegankelijk dat iedereen ermee kan werken en klanten zelf hun eigen processen modelleren naar maatwerk applicaties.

Beveiliging

Beveiliging


Het WEM-platform voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en privacy, te meer vanwege bepaalde marktsegmenten die bediend worden (verzekeringsmaatschappijen, zorg/ziekenhuizen e.d.).

Het WEM-platform staat “in the cloud” bij een Nederlandse hosting provider genaamd CloudVPS. Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen slaan bedrijfsgevoelige data op in de cloud. Deze partijen hebben daardoor een duidelijke behoefte aan bepaalde normen om een minimumservicelevel te garanderen. CloudVPS beschikt naast ISO9001 en NEN7510 over deze certificering.

Beveiliging
Cloud architectuur

Cloud architectuur


Door de multi-cloud Kubernetes opties is het mogelijk om te kiezen voor een private cloud of public cloud implementatie. verder is ook een on-premise installatie mogelijk.

Met WEM heb je volledig beheer over de applicatielevenscyclus en biedt dit een continu proces van ontwikkeling, testen, implementatie en onderhoud. 
WEM biedt een eenvoudige, veilige en krachtige integratie met legacy en/of externe systemen, zowel in- als outbound.

Met WEM geef je applicaties eindeloze functionaliteiten. Documenten van elk formaat kunnen worden gelezen, gemaakt en verzenden, daarnaast maak je op een eenvoudige manier dashboards en automatiseer processen in een handomdraai. 

Waarom kiezen voor WEM

Waarom WEM

Drie reden om te kiezen voor het no-code platform van WEM

  • Digitale transformatie

De digitale wereld veranderd snel, wat vandaag nieuw is is morgen misschien al achterhaald. Blijven investeren en ontwikkelen aan bestaande systeem wordt op termijn te kostbaar. Door gebruik te maken van het no-code platform van WEM kan je snel en efficiënt inspelen op deze technologische veranderingen.

  • Betere gebruikerservaring

Het no-code platform van WEM biedt de mogelijkheid om een de digitale ervaring te bouwen en te leveren die de gebruikers vragen, dit alles gecombineerd met de kracht van de bestaande backoffice systemen. Dit zorgt onder meer voor een hogere productiviteit, snellere innovatie en betere kwaliteit.

  • Kostenreductie

Met het no-code platform van WEM is het mogelijk om tot 10x sneller te kunnen ontwikkelen en hierdoor tot 80% van de kosten te besparen. 

Waarom kiezen voor WEM
Meer informatie


Heb je een uitdaging voor ons of wil je graag meer weten?

Neem dan contact op en wij laten je graag zien wat M+ voor jou kan betekenen.


Stuur ons een mail